Wat vind je van een zandstraalbaan?

U kunt de kosten schatten door te bepalen hoeveel productie u in de gegeven testtijd hebt gedaan. Neem de totale oppervlakte en deel dit door de bereikte productie. Vermenigvuldig met de tijd die nodig is voor de test Dit geeft u een geschatte looptijd van de compressor. Neem de totale looptijd en deel deze in uren.

Vermenigvuldig het aantal uren met de liter diesel die per uur wordt verbruikt. Vermenigvuldig de dieselkosten per gallon met het totale aantal liter diesel dat wordt gebruikt voor een prijsopgave. Hout dat vaak wordt gebruikt voor de bouw en natuurlijk voor timmerwerk kan gezandstraald worden, vooral voor het afpellen van lagen oude verf. Dit bespaart u honderden dollars, vooral als u erover denkt om in de nabije toekomst weer te zandstralen.

In sommige gevallen wordt zandstralen gebruikt om bepaalde oppervlakken klaar te maken voor eindlagen, zoals bepaalde elastometrische verflagen, harde metalen oppervlakken en materialen met een heldere, gladde coating die niet gemakkelijk kunnen worden geschuurd. Sommige mensen zullen dit een beetje te duur vinden voor hun budget, en als dat het geval is, kan ik je graag vertellen dat je altijd zelf kunt zandstralen met je eigen uitrusting. Maar tenzij een roestwerend middel wordt gebruikt, is nat zandstralen niet de beste optie voor corrosieve oppervlakken, omdat het water corrosie kan versnellen. U kunt duizenden dollars besparen door het werk zelf te doen en alleen te betalen voor de zandstraler zelf en het medium.

Planten zijn niet ongevoelig voor zandstralen. Het is aan te raden om flora en fauna uit de buurt van het te zandstralen gebied te houden, omdat dit planten kan beschadigen en huisdieren kan beschadigen. Maar om je een concreet bedrag te geven: zandstralen kost je ongeveer 50-100 dollar per uur, afhankelijk van het type ondergrond dat gezandstraald wordt. Zandstralen is misschien eenvoudig en snel, maar sommige steden en provincies hebben mogelijk toestemming nodig voor dit soort projecten.

De zandstraler moet extra voorzichtig zijn met waar het mondstuk van de zandstraler naar toe is gericht en hoe lang het daarheen is gericht. Net als bij andere restauratie- en renovatiewerkzaamheden kan het een uitdaging zijn om de exacte kosten van professioneel zandstralen vast te stellen, aangezien verschillende factoren van invloed kunnen zijn op de totale prijs, zoals het gebruikte gereedschap, de urgentie van het project en de veiligheidsmaatregelen die zijn genomen om de klus te klaren. Je kunt een zandstraler kopen bij Amazon of je kunt je eigen zandstraler maken met een doe-het-zelfplan van My Sandblaster. Er zijn in de industrie verschillende alternatieven voor zandstralen aangeboden, zoals water- en droogijsstralen, waterstralen, enz.

Daarom kunnen beschermende gadgets en de alternatieve luchttoevoer de kosten van het zandstraalproject verhogen. Naast de voorbereiding op het schilderen en afwerken, wordt zandstralen vaak gebruikt voor het reinigen van oppervlakken die mogelijk zijn vernield, zoals openbare muren. Bedrijven maken hiervan gebruik en brengen de prijzen van hun diensten in rekening, wat betekent dat het zandstralen van zelfs een kleine houten kast honderden dollars kan kosten.