Kun je in een huis zandstralen?

De gebruiker kan binnenshuis zandstralen (vooral zandstraalglas) vanwege vacuüm, recyclingfunctie en stofzak. Het gebruik van een zandstraalpistool met stofzuiger is de meest economische manier. Je moet ervan uitgaan dat je daar loodverf hebt. Dus voor het stralen van zand-walnootschelpen aan de buitenkant zou het nodig zijn om het huis te tenten voordat het loodstof erin zit.

Goede ventilatie is een ander belangrijk onderdeel van elk veiligheidsprotocol voor zandstralen. Zandstralen doe je het beste in een open ruimte met voldoende ventilatie. Zandstralen in binnenruimtes kan veiliger worden gemaakt door het gebruik van afzuigventilatiesystemen die zijn gestructureerd om stof op te vangen en te voorkomen dat het vrij in de lucht zweeft waar het door personeel kan worden ingeademd. Aangewezen explosiekamers beperken ook het risico op blootstelling.

U zult ook willen controleren of er stofafscheidingsvereisten zijn bij OSHA, die afhankelijk zijn van verschillende factoren, van wat u wilt wegblazen tot wat er gebeurt in of nabij het gebouw waarin u aan het zandstralen bent. Hoewel dit niet het gemakkelijkste of ideale scenario is, is zandstralen binnenshuis mogelijk als u de juiste stappen en praktische veiligheidstips volgt. LED-straallampen die op uw straalslang gaan zitten, kunnen ook zorgen voor extra zicht op het werkgebied waar u gezandstraald hebt. Om zichtproblemen bij zandstralen binnenshuis te voorkomen, kunt u stof zoals gezegd onderdrukken of het zicht verbeteren.

We bieden klanten een voorbeeldservice, waarbij we voorzichtig een vierkante meter kiezelsteen of grind verwijderen en vervolgens het metselwerk zandstralen, zodat u kunt zien hoe uw eigendom eruit zou kunnen zien. Met name bij zandstralen binnenshuis kan het moeilijk zijn om het oppervlak te zien en vooruitgang te boeken met zandstralen omdat er veel stof in de lucht zit. Door te coördineren met veiligheidsfunctionarissen en te plannen hoe je het stof dat zandstralen binnenin moet aanpakken, zorgt dit voor uitdagingen op het gebied van zichtbaarheid, ben je beter voorbereid op een succesvol zandstraalproject binnenshuis. Ik ga de schilder vragen om enkele verwijzingen naar gezandstraalde huizen en ga kijken hoe ze eruit zien.

Maar toen ik op het net zocht, kwam ik erachter dat niemand van zandstralen (of glasstralen, zoals dit bedrijf het noemt) leuk vindt of aanbeveelt; het ruïneert het hout op de een of andere manier. Enkele praktische tips om te helpen tegen stof tijdens het zandstralen binnenshuis, zijn onder meer het gebruik van een natstraaloptie als je een manier hebt om overtollig water weg te laten lopen.