Hoe bereken je zandstraalwerkzaamheden?

U kunt de kosten schatten door te bepalen hoeveel productie u in de gegeven testtijd hebt gedaan. Neem de totale oppervlakte en deel dit door de bereikte productie. Vermenigvuldig met de tijd die nodig is voor de test Dit geeft u een geschatte looptijd van de compressor. Neem de totale looptijd en deel deze in uren.

Vermenigvuldig het aantal uren met de liter diesel die per uur wordt verbruikt. Vermenigvuldig de dieselkosten per gallon met het totale aantal liter diesel dat wordt gebruikt voor een prijsopgave. Vervolgens wilt u de totale oppervlakte van het project nemen die u hebt berekend voor straalmedia en die delen door het gebied dat in de test is behaald. De kosten voor het zandstralen van een object, huis of gebouw zijn afhankelijk van het aantal uren dat het duurt en de omvang van een klus.

Om succesvol winst te kunnen maken tijdens het stralen, moet u inzicht hebben in uw kosten, zodat u op elk zandstraalproject goed kunt bieden. Met name bij zandstralen worden kleine deeltjes gebruikt die met hoge snelheid worden voortgestuwd met behulp van een luchtpomp om een gebied schoon te maken of te verwijderen. In sommige gevallen wordt zandstralen gebruikt om bepaalde oppervlakken klaar te maken voor eindlagen, zoals bepaalde elastometrische verflagen, harde metalen oppervlakken en materialen met een heldere, gladde coating die niet gemakkelijk kunnen worden geschuurd. Zandstralen is handig voor het reinigen van metalen onderdelen zoals auto- of vrachtwagenframes, vliegtuigcarrosserieën of grote mechanische apparatuur.

Voor zandstralen is een enorme hoeveelheid perslucht nodig, of het nu afkomstig is van een gas- of elektrisch aangedreven compressor, uw perslucht is naast uw straalmedia een van de grootste kostenposten.